RSS

Renew Roadtax dan Insurans secara Online- Jimat Masa dan Mudah


TAK PERLU DOKUMEN ASAL/ GAMBAR GERAN.
SELURUH MALAYSIA BOLEH APPLY DENGAN KAMI

Assalamulaikum. Terima kasih kerana mengunjungi blog yang tidak seberapa ini.

Nama saya Faizul- 
60194709269. Agen Insurans yang bernaung di bawah syarikat berdaftar SSM ( KT0375320-T) Syarikat kami menawarkan kemudahan kepada pelanggan yang ingin memperbaharui Roadtax dan Insurans Kenderaan secara mudah dan senang. Melalui telefon sahaja. Mudah bukan?.

Ya, teknologi terkini memungkinkan perubahan. Kini segalanya mudah dan terletak di hujung jari sahaja. Saya mengambil peluang ini kerana mendapati ramai di antara pengguna kenderaan terpaksa mengambil cuti dan bersesak-sesak di kaunter untuk memperbaharui roadtax dan insurans. 



Apa kata pelanggan kami



Siapa yang patut perbaharui dengan kami?


  • Bila RoadTax dan Insurans dah "meninggal". 
  • Mereka yang sibuk dan banyak urusan.
  • Mereka yang tiada masa nak menunggu lama
  • Sayang kalau cuti semata-mata nak buat roadtax
  • Malas menunggu di JPJ dan susah cari parking
  • Mencari Insurans Berkualiti dan berlandaskan Islam

Sebut harga insurans juga tidaklah semahal mana. Sesuai dengan budget anda. 

Contoh sebut harga untuk Saga 1.3 2014 adalah ikut market value yang di inginkan customer. Insurans adalah NO 1 untuk cover kemalangan, kebakaran dan kecurian. Adalah di nasihatkan kalau kereta baru elok ambil market yang tinggi jika berlaku apa-apa untung lagi.

Market Value
RM19000- RM506
RM15000- RM440
RM10000- RM356

Jika mahukan lebih murah boleh ambil Insurans NO 3 RM280 je tapi tiada perlindungan. 

Ini sekadar contoh sahaja untuk rujukan. Nilai sebenar mungkin berubah mengikut keadaan. 

Roadtax +RM80 Free postage. 

Info yang di perlukan

Hanya perlukan info di bawah untuk sebut harga. Sebut harga adalah percuma 24 jam. 

No Kp Pemilik :
Model Kereta :
CC Kereta :
Transmisi :
No Plate :
Tahun manifacture :
Alamat penghantaran roadtax:



SELURUH MALAYSIA BOLEH APPLY DENGAN KAMI

Tak perlu dokumen asal/ gambar geran. Hanya perlu whats app info kepada kami untuk perbaharui Roadtax dan insurans. Cepat. Mudah. Selesa 

Whatsapp/Mesej/Call Support 24x7 Jam
Klik link di bawah je
FAIZUL-+60194709269



Note: Roadtax akan di hantar terus ke alamat anda melalui pos laju atau pos express 1-3 hari bekerja sahaja

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Sam said...

Alhamdulillah. 1st Time renew roadtax dan insurans secara online. Mulanya takut sebab nak transfer banyak duit bimbang scam. Tapi roadtax sampai ke tangan dalam 1 hari je. Terbaik service. Really recommended

Ali said...

Dah sampai dah roadtaxnya. Insurans pun dah hidup. Senang dan ringkas sangat prosesnya. Macam tak percaya. Sememangnya bukan scam. 100% Trusted

halim said...

Lewat malam cuba msg nak renew. Tak sangka masih layan pelanggan dengan baik. Malam ni renew, esok dah siap. Tip top!

404 Facts said...

mudah dan selamat

Post a Comment